© 2021 SAVOHS


Djarling® 
haarverlenging en vermeerdering

Hairweaving maakt mooi haar mogelijk voor iedereen.
Het Deense merk Djarling staat voor de veiligste techniek van haarverlenging en vermeerdering met 100% natuurlijk haar van de allerbeste kwaliteit.

Haar van topkwaliteit

Djarling Hair is 100% natuurlijk en gegarandeerd van topkwaliteit.
Voor Djarling Hair wordt uitsluitend gebruik gemaakt van jong, sterk haar met optimale voeding. Dit haar is gereinigd en gekleurd met milde fruitzuren om alle voedingsstoffen te behouden. Bij dit proces worden dus geen chemicaliën gebruikt.

Djarling Hair is zorgvuldig samengesteld; de haren zijn allemaal even lang en liggen in dezelfde richting.
Het is beschikbaar in 20 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.
Het Original Djarling Hair herken je aan het haarlabel.

Unieke techniek voor een natuurlijke look

Het weefsysteem van Djarling Hair is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Ook bij het inzetten en uithalen wordt geen gebruik gemaakt van chemicaliën. Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Het haar wordt met naald en draad aan het vlechtje bevestigd.

Het voelt alsof Djarling Hair deel uitmaakt van je eigen haar.
Na ongeveer twee maanden wordt het vlechtje losgehaald, opnieuw dicht op de hoofdhuid gevlochten waarna het Djarling Hair weer wordt teruggeplaatst.

Djarling sinds 1988

Scandinavisch haar is nog poreuzer, kwetsbaarder, blonder en fijner dan het Nederlandse haar. Om die reden ging de Deense Jette Djarling bijna 30 jaar geleden op zoek naar een geschikte manier om haar-vermeerdering mogelijk te maken zonder het haar te beschadigen.

In 1988 lanceerde ze de Original Djarling Hairweaving en het Original Djarling Hair. In Scandinavië is de kwaliteit van het haar en het systeem al jaren een begrip. Djarling is er marktleider op het gebied van verlengen en vermeerderen van het haar.