© 2021 SAVOHS


Wij houden van heren

Omdat wij heel graag heren in ons midden hebben en ook willen houden, zijn we allemaal opgeleid met het herenvak als kapper. Buiten het klassieke herenvak, dat we al 25 jaar aanbieden in onze zaak, willen we ook voor onze heren vernieuwend werken.

Daarom laten we ons inspireren door Schorem Rotterdam! Dit zijn de mannen die weten wat de tegenwoordige heer verwacht van de kapper.
We zijn daarom ook meerdere malen op training geweest in Rotterdam om daar de hippe authentieke kapsels te leren knippen en snijden.

In april zijn we nog in Rotterdam geweest om het klassieke scheren bij de heren te kunnen uitvoeren. Dit zorgt voor een totaalplaatje. Voor een mooie strakke scheerlijn, zodat ook de heren mooi het weekend, een feest, trouwerij of festival tegemoet kunnen zien. Of gewoon om er iedere dag er verzorgd uit te zien.

De hippe authentieke kapsels

Wat daarbij ook belangrijk is, is dat de producten die wij in de salon gebruiken allemaal in de verkoop zijn. Zo kunt u thuis ook dat strakke kapsel en die mooie verzorgde scheerlijn verzorgen.

Het knippen bij de barbier is weer helemaal terug van weggeweest. Ook bij Savohs kunt u hiervoor terecht. Uiteraard met de befaamde Reuzel als finishing touch.