© 2021 SAVOHS


NIEUW BIJ SAVOHS: KERATHERAPY

MAANDENLANG GLANZEND, GLADDER EN PLUISVRIJ HAAR

Een keratinebehandeling is een intensief, conditionerende behandeling, die het haar gezonder, zachter, glanzender en makkelijk behandelbaar maakt.
Het is belangrijk te beseffen, dat een keratinebehandeling géén relaxer is, het haar wordt dus niet volledig stijl.

Het Keratherapy ‘Advanced Renewal System’ is de nieuwste generatie keratinebehandeling, ontwikkeld met behulp van wetenschappelijk onderzoek. Deze nieuwe keratinebehandeling bevat natuurlijke keratine, fruitextracten, essentiële vitaminen, mineralen en oliën en géén formaldehyde. Deze unieke combinatie van ingrediënten verzorgt het haar intensief en pakt pluis en droog haar grondig aan. Het resultaat: glanzender, pluisvrij en maandenlang makkelijke handelbaar haar!
In tegenstelling tot bij relaxers en Japanse straightening wordt door de keratinebehandeling van Keratherapy de interne structuur van het haar niet veranderd. De behandeling is niet schadelijk voor het haar, maar versterkt het juist. Deze revolutionaire keratine formule werkt op alle haartypen.

VOORDELEN VAN KERATHERAPY

•  Keratherapy is een wash-out keratinebehandeling. De behandeling is klaar als u de salon verlaat. De keratine hoeft dus geen 45 - 72 uur in het haar te trekken, voordat het kan worden gewassen. U kunt ook gewoon direct na de behandeling stylingproducten gebruiken.
•  Keratherapy verzorgt het haar intensief en pakt pluis grondig aan.
•  Doordat Keratherapy werkt met verschillende inwerktijden tijdens de behandeling, kunt u kiezen of u uw krullen wilt behouden of dat uw haar zo stijl mogelijk wordt.
•  Dit product bevat géén formaldehyde, hetgeen beter is voor het haar en uw gezondheid.
•  Het natuurlijk volume blijft behouden.
•  U zult circa drie maanden plezier hebben van de behandeling, afhankelijk van uw haartype en de verzorging.

AFTERCARE PRODUCTEN

Het is belangrijk het haar te verzorgen met de bijbehorende shampoo en conditioner. Deze krijgt u van ons mee na de behandeling. Hiermee houdt u het keratineniveau in uw haar op peil. Daarnaast biedt Keratherapy een compacte lijn van aftercare producten zoals een serum, leave-in spray en een masker die bij ons verkrijgbaar zijn. Alle verzorgingsproducten van Keratherapy bevatten keratine en verlengen de levensduur van de behandeling aanzienlijk.
Deze producten zijn ook uitermate geschikt en verzorgend voor niet behandeld haar.

MEER INFORMATIE

Bezoek onze salon voor een vrijblijvend advies of een afspraak voor een keratine behandeling.
Voor meer informatie over de keratine behandeling van Keratherapy kunt u ook terecht op: www.keratherapy.nl