© 2021 SAVOHS


SAVOHS DE PERSONAL COACH VOOR JE HAAR

Binnen het team van SAVOHS hebben in al die jaren een enorme hoeveelheid kennis binnen ons vakgebied vergaard. Deze kennis willen we graag inzetten voor onze bestaande en nieuwe klanten.
Vergeet niet dat we topstylisten, kleuren- en krullenspecialisten en absolute specialisten op het gebied van haarverlenging en haarwerken binnen hebben.
We vinden het ook belangrijk om trainingen te volgen. Trainingen volgen betekent actief in contact blijven met een steeds veranderde markt en de steeds veranderende klant.
We nodigen je uit om eens te kijken of SAVOHS je kan helpen met jouw haar.

EEN INVESTERING IN JEZELF

Het zou zomaar kunnen dat je er zelf, om wat voor reden dan ook, niet uit komt, en dat je graag een persoonlijk advies wilt hebben om tot jouw look te komen. Geen probleem, dan ben je bij ons aan het juiste adres, we willen graag een samenwerking met jou aangaan. Zie het als een investering, een investering in je haar en/of make-up. Of nog mooier: een investering in jezelf!

Wil je een keer gaan voor een persoonlijke aanpak, heb je interesse in een personal coach voor je haar? Lees dan snel verder en zie hoe het werkt.

Als startpunt hebben we een vragenlijst. Hierin proberen we belangrijke informatie te verzamelen die we kunnen inzetten bij een eventuele behandeling. Na het invullen en op ‘verzenden’ klikken komt de lijst bij ons terecht en kunnen wij aan de slag. We plannen op korte termijn een afspraak in en gaan samen met jou aan tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

MAAR DAN …

dan weten we bijna zeker dat we je gaan verrassen.
Er ligt een plan van aanpak om tot jouw nieuwe unieke uitstraling te komen, geheel in lijn met wie je bent.

Interesse?
Nieuwsgierig?
Nog vragen?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

T  0413 478388

E  savohs@savohs.nl

 

PRIJS

Personal Coach 30 minuten gesprek     € 31,50

 

We zijn druk bezig met het maken van een digitaal formulier.
Tot die tijd mag je de vragenlijst hieronder downloaden, printen en mailen.

GA HIER NAAR DE VRAGENLIJST

 

Basisinformatie inzake Gegevensbescherming
De persoonsgegevens die je aan ons verstrekt zullen worden verwerkt door Kapsalon SAVOHS, als verantwoordelijke voor de verwerking daarvan, met als doel een plan van behandeling.
De gegevens zullen niet aan derden worden doorgegeven.
Hoe wij omgaan met de privacy is ook na te lezen in de privacyverklaring bij ons op de site.